Модний антидепресант: найкращі сукні відтінку куркуми

Індійська пряна спеція куркума має не тільки антиоксидантні й імуномодулювальні властивості, але й життєрадісний помаранчевий відтінок, здатний перемогти будь-яку депресію. Цієї весни, коли заряд позитиву вкрай потрібен, Vogue.ua пропонує поглянути на наймодніші сукні відтінку куркуми, які представили дизайнери в колекціях весна-літо 2020.

imageAlberta Ferretti

Попри те, що нині весь світ перебуває в режимі карантину й нові сукні просто нікуди вдягти, потрібно сподіватися, що це зовсім скоро закінчиться й знову можна буде гуляти квітучими парками, подорожувати морськими країнами, відвідувати гарні заходи й танцювати до ранку на вечірках. Серед колекцій дизайнерів у новому сезоні вирізняються відтінки куркуми — від приглушених жовтих нот до жовтогарячих колірних рішень. Так, Alberta Ferretti показали нові варіації своїх культових суконь із шифону, однією з яких стала модель відтінку турмерики, а Roksanda поєднали в новому образі відразу кілька весняних кольорів.

Roksanda
Emilia Wickstead

Життєрадісні помаранчеві відтінки з’явилися й серед інших модних брендів. Emilia Wickstead показали монохромну монументальну сукню до підлоги для червоної доріжки, Oscar de la Renta освідчилися благородному шовку яскраво-помаранчевих тонів, розслабленим формам і елементам у стилі бохо. Тим часом David Koma зробили ставку на асиметричну сукню, у якій можна буде почуватися королевою вечірки після карантину.

Oscar de le Renta
David Koma

Vogue.ua зібрав 10 суконь відтінків куркуми, які вже зараз можна придбати до літнього сезону.

Популярне на VOGUE