Made in Ukraine: найтепліші светри в колекціях українських брендів

Цієї зими варто особливо подбати про затишний і теплий гардероб, який зігріватиме вас у холодні дні. Крім в’язаних шапок-біні, рукавичок і довгих шарфів, пропонуємо запастися м’якими светрами. Знайти відповідну модель можна в колекціях українських брендів, які цього сезону показали десятки стильних і теплих светрів — від подовжених моделей з високим коміром до молочних варіантів грубого в’язання та різдвяних джемперів.

O.TAJE

Український бренд Katimo пропонує вибирати теплий светр з високим коміром зі змішаної пряжі мериноса й альпаки. Невимушена посадка, спущена лінія плечей та силует оверсайз роблять цю модель базовою річчю в гардеробі. Тим часом не меш привабливий светр презентували PAPAYA в наймоднішому кольорі цього сезону — лазуровому. Носіть його із синіми джинсами або вовняними широкими штанами. Організувати собі чи близьким святковий настрій напередодні Нового року можна за допомогою теплого светра з яскравими візерунками O.Taje. Така модель буде практичним і теплим різдвяним подарунком.

KATIMO

PAPAYA

KNITLAB

Білий одяг — це завжди про елегантність та вишуканість. Пропонуємо цього сезону вибирати білі светри з великими косами, що є класикою зимового стилю. Наприклад, придивіться до об’ємного джемпера One by One, варіанта з вовни мериноса Knitlab чи м’якого светра з ангори Totat White з цікавими рукавами.

COOSH

SAGE

TOTAL WHITE

ONE BY ONE
WKMF

CHER'17

THE LACE

NONSENSE

GEPUR

Популярне на VOGUE