Made in Ukraine: наймодніші осінні жакети

Жакет — базовий елемент гардероба, що має бути в кожної модниці. Блейзери мають однаково стильний вигляд у парі з джинсами й футболками, шкіряними штанами й водолазками, плісированими спідницями і сорочками, романтичними сукнями та елегантним трикотажем. Цієї осені, крім жакетів вільного крою або моделей з великими плечима, дизайнери пропонують вибирати силуетні блейзери, що акцентують увагу на талії, шкіряні версії, варіанти з деконструкцією, жіночні твідові жакети, а також вкорочені блейзери. Vogue.ua зазирнув до нових колекцій українських брендів та зібрав найкращі осінні жакети.

Leskizzo

Почати формувати свій капсульний осінній гардероб пропонуємо з жакетів у класичних відтінках і принтах, які завжди будуть актуальні. Зверніть увагу на жакет Litkovska з великими похилими плечима коричневого кольору в тонку смужку або на теплий варіант L'eskizzo молочного кольору, який можна доповнити обʼємним шарфом, коли стане прохолодно. Зустрічати новий сезон український бренд diadia пропонує в приталеному жакеті оливкового кольору, який матиме ефектний вигляд із мініспідницею в складку та білою футболкою чи сорочкою, лоферами і білими шкарпетками. Вийде базовий осінній образ в стилі препі, який цього сезону популярний серед it-girls.

Litkovska

diadia

Bazhane x Personality

Якщо хочеться вписати у свій гардероб більш зухвалі речі, то робити ставку слід на шкіряні жакети та блейзери з елементами деконструкції. У колекції Bazhane x Personality знайдеться чорний оверсайз-жакет із натуральної шкіри, у Coosh Select — маскулінний сірий блейзер із непришитими плечима, а у Article — жакет відтінку camel з необробленими краями. Рука в руку з трендом на чоловічі речі йде протилежна тенденція на жіночність і елегантність. Серед найактуальніших жакетів цієї осені можна виділити твідовий рожевий блейзер Marsego та білий жакет Eternal.

Coosh Select

Eternal

Marsego

Katerina Kvit

Wonder

Article

Популярне на VOGUE