Made in Ukraine: наймодніші блузи цієї весни

Елегантна блуза — справжня знахідка для весняно-літнього сезону. З нею можна скласти десятки стильних образів на щодень — від модних поєднань зі штанами та спідницями довжини міді до утилітарних образів із денімом. Знайти ідеальну шовкову або шифонову блузу можна в нових колекціях українських дизайнерів. Блузи з квітковими брошками, варіанти з ніжними оборками, мінімалістичні струмливі моделі з шовку, напівпрозорі блузи і безліч інших варіантів зовсім скоро прикрасять ваш гардероб. Щоб трохи відчути наближення весняної погоди, пропонуємо розглянути найкрасивіші блузи в колекціях made in Ukraine.

Marsego

Напівпрозоре вбрання цієї весни буде усюди. Крім "голих" суконь, які ми звикли бачити на знаменитостях на червоних доріжках, тепер бренди пропонують штани, спідниці та блузи з тонких тканин. Якщо ви готові до цього сміливого тренду, то вам сподобається чуттєва блуза Anna October з рожевого, злегка зім'ятого шифону, чорна мереживна модель Frolov або багатоярусна блуза в стилі бохо Overthesea. Для модниць, які віддають перевагу мінімалізму, також знайдуться гарні варіанти. Наприклад, шовкова блуза прямого крою Elenareva з оптичним малюнком, жіночний варіант Total White з невагомими рукавами, блуза з розрізами на рукавах Arutiunova або лаконічна молочна версія Six.

Marianna Senchina

Anna October

Arutiunova

Elenareva

Романтичні блузи з грайливими рюшами, делікатними бантами та декоративними квітами — один із головних трендів цієї весни. Придивіться до колекції Marsego, де з'явилося кілька фасонів жіночних блуз у пастельних відтінках. Носити їх бренд пропонує кількома способами: ви можете зав'язати блузу на талії, завдяки чому рюші утворять цікавий візерунок, а можете скласти більш розслаблений образ, заправивши один край у штани або джинси. Блузу з яскравим квітковим принтом і бутоном червоної троянди на шиї ви зустрінете в колекції MY x MY, делікатний варіант без рукавів з ефектом деграде — у Paskal, а пудрово-рожеву модель з пишними рукавами-ліхтариками і трьома контрастними бантами — у Marianna Senchina.

MY x MY

Paskal

Total White

Six

Frolov

Overthesea

Популярне на VOGUE