Mаde in Ukraine: наймодніші пальта в колекціях українських брендів

Пальто — невідʼємна частина жіночого осінньо-зимового гардероба. Цього сезону головний фокус дизайнерів направлений на чіткий чистий крій з мінімальною кількістю декоративних деталей. Довгі та короткі, вовняні та кашемірові, класичні чорні, коричневі та принтовані — Vogue.ua зібрав наймодніші пальта сезону осінь-зима 2024/2025 у колекціях українських брендів.

GUDU

Нейтральні кольори та позачасовий крій – головні характеристики пальта, непідвладного плину часу та тенденцій. Знайти таке можна в колекціях Gudu, Anna October та Bevza. Утім, дизайнери все ж додають до дизайнів свої визначальні прикмети. Так, Gasanova додали до пальта брошку-монограму, Anna October прикрасили верхній одяг мінімалістичними вирізами на рукавах, а Gudu зробили ставку на ультрастриманий формальний крій.

Anna October

Gasanova

Окрім практичного чорного, бренди також радять робити вибір у бік теплих, характерних для осіннього сезону кольорів. FREO показали пальто приглушеного винного відтінку, підтримуючи популярність бордового кольору, що продовжує набирати обертів. Зі свого боку, Bazhane зробили ставку на насичений відтінок кемел, який уже став справжньою класикою верхнього одягу.

FREO

Bazhane

Звісно, складно уявити осінньо-зимовий сезон без картатого принту. Коротке пальто-шарф можна знайти в колекції Malva Florea, а більш сміливу модель максі — у THEO. Такі пальта стануть чудовим доповненням до найрізноманітніших щоденних образів.

Malva Florea

THEO

Окрім цього, не менш актуальними цієї осені будуть пальта блакитного кольору, як у Wonder Gallery, моделі, доповнені вишивкою, як у колекції Litkovska, та елегантні кейпи, які подовжать панування мінімалізму.

Wonder Gallery

J'amemme

Litkovska

Популярне на VOGUE