Мʼякі масивні сандалі — модне придбання цього літа

Пам'ятаєте часи, коли сандалі Birkenstock і Crocs були найпопулярнішим літнім взуттям? Цього сезону у них зʼявився конкурент — мʼякі масивні сандалі, які називають ще сандалі-подушки, від англійського словосполучення pillow sandals. Це не тільки модний, а ще й зручний тренд, який змусить вас відчувати абсолютний комфорт протягом дня, наче ви ходити по хмарах. Насправді ці сандалі відповідають назві: вони такі ж м’які, як подушка, повністю виготовлені з гумоподібних матеріалів, мають товсту підошву та спортивний дизайн.

Сандалі-подушки ідеально підходять для носіння як на пляжі, так і в місті, з барвистими кольорами чи в мінімалістичних поєднаннях. У фотозвітах streetstyle-зірок неважко знайти виходи в мʼяких масивних сандалях. Найчастіше зустрічаються моделі в нейтральних відтінках, як-от бежевий, сірий або верблюжий, які модниці носять зі спідницями карго, джинсовими мінісукнями, з одягом з попліну або з білизняними комплектами в стилі pаjamacore.

Сьогодні у Pillow Slides є власний зареєстрований вебсайт, але щоб зрозуміти, з чого все почалося і де знайти оригінальні версії цих слайдерів, нам доведеться повернутися на пару років назад. Наприкінці 2021-го були представлені Yeezy Slide Pure, відкриті спереду гумові капці, створені в результаті співпраці між adidas і Каньє Вестом. Вони стали ультрамодними завдяки таким зіркам, як Кім Кардаш'ян, Біллі Айліш і К’яра Ферраньї. Наступного року вийшли Yeezy Slide Bone, дещо інша версія в брудно-білих і охристих тонах. Кендалл Дженнер була однією з багатьох знаменитостей, що носили ці стильні гумові сандалі: вона комбінувала їх з легінсами, світшотом і білими шкарпетками.

Кендалл Дженнер

Поролон — м'який матеріал, який поглинає удари, — є одним із секретів максимального комфорту цього взуття. Серед мʼяких сандалів, які будуть найпопулярнішими у 2023 році, за даними тіктоку, є пари з подвійною пряжкою в стилі Birkenstock із додаванням типової неслизької платформи. Але є й багато інших варіацій. Loewe, наприклад, зосереджуються на чарівній моделі шльопанців зі своєю монограмою. Це взуття є стилістичною ознакою креативного директора Джонатана Андерсона, який любить показувати на подіумах роздутий одяг та аксесуари, а яскраві кольори — від фіолетового до пастельно-зеленого — роблять це взуття впізнаваним по всьому світу. Сандалі-подушечки Gucci не відмовляються від культового затискача на супінаторі та застібки-липучки на п’яті. Найнеобхідніші моделі на одному ремінці можна знайти у Balenciaga та Oysho у кольорах від рожевого до лісово-зеленого та лаймово-жовтого. Ми зібрали найкращі мʼякі масивні сандалі, які можна знайти цього літа.

BALENCIAGA
BALMAIN
LOEWE
ACNE STUDIOS
GUCCI
DRIES VAN NOTEN
BOTTEGA VENETA
PRADA
VERSACE
MONCLER
OYSHO

Популярне на VOGUE