Купальники, у яких захочеться провести це літо

Літо в самому розквіті, але багато хто ще не встиг з’їздити в довгоочікувану відпустку з безлічі причин — від закритих кордонів до накопичених після карантину справ. Але хто сказав, що новий купальник нам потрібен тільки для подорожі? Ми зібрали найгарячіші моделі цього сезону, які тішитимуть і біля заміського басейну, і на березі моря.

image
Біла ворона

Складно в це повірити, але в 1950-х білі купальники вважали провокаційними, оскільки цей колір асоціювався переважно зі спідньою білизною. Однак його прихильницями були Мерілін Монро й Елізабет Тейлор — ікони кінематографа, якими надихалися мільйони жінок. Сьогодні білий колір на пляжі сприймають природно, адже він має такий ефектний вигляд на фото.

Золото нації

Золотий відтінок — це синонім літа й відпочинку, адже на засмаглій шкірі він має набагато кращий вигляд. Нам подобається як він працює на мініатюрних бікіні, максимально зливаючись із тілом.

Своїми руками

В’язання й усілякі плетіння — один з головних трендів цього сезону, який психологи пов’язують з прагненням людей сповільнитися, зробити щось своїми руками й згадати про дитинство. Не залишився осторонь і світ купальників.

Шорти NVME
Привіт з 1950-х

Пишний бюст і підкреслена талія — ​​на думку відразу спадають світлини дівчат з картинок у стилі pin-up. Погратися із цим ретро-образом можна й у 2020-му, але для цього потрібні плавки з високою посадкою, які можна доповнити яскравим тюрбаном.

Цитрусові

Яке літо без вітаміну С? Якщо в раціоні його й так досить, то чому б не додати його до відпускного гардероба. Купальники в насичених відтінках жовтого й помаранчевого точно привернуть увагу й не дадуть занудьгувати. Вибирайте чисті кольори, до яких потім легко підібрати аксесуари — плетену сумку, сандалі-гладіатори й капелюх.

Фото: Anna Dabrowska // @annadabrowskaphotography

Зачіска і макіяж: Gosia Peruzynska // @gosiamakeup

Модель: Tiffany Winteler // @tiffanywinteler

Купальники: BeachCult, The Ultimate Summer Pop-Up // @the.ultimate.summer.pop.up

Популярне на VOGUE