Картата спідниця – обираємо ідеальну модель на осінь-зиму 2024/2025

Вовняна спідниця в клітинку – позачасовий варіант спідниці на холодну пору року. Варіюватися можуть тенденції у поєднанні спідниці з іншими елементами гардероба, взуттям та аксесуарами, однак база залишається незмінною. Дивимося, як цього сезону ми носитимемо картату спідницю та яку саме модель обрати.

Getty Images

Коли на початку жовтня Сара Джессіка Паркер була помічена у Нью-Йорку у яскравому образі з картатою мідіспідницею та блакитним светром, сумнівів не залишилося, що цієї осені-зими 2024/2025 варто не забути вдягнути спідницю в клітинку. Можна взяти приклад з акторки й поєднати легку спідницю з в'язаним светром. Однак на прохолодний сезон практичнішим варіантом буде картата спідниця з вовни.

Клітинка особлива тим, що навіть у стриманій колірній гамі вона стає акцентним елементом образу. Хочете розбавити чорний total look? Вдягніть асиметричну спідницю у коричнево-жовту клітинку й доповніть образ червоною сумку. Сірий картатий костюм з вільним жакетом та довгою спідницею з розрізом взагалі зробить всю стилізацію за вас. А ще зверніть увагу на нетрадиційний картатий принт, який при гарно підібраній довжині та силуеті спідниці зробить ваш образ одночасно автентичним та вишуканим.

Launchmetrics

Launchmetrics

Launchmetrics

Довжина міні із картатим принтом має виключну естетику студентської форми, натхненної англійськими коледжами. Саме спідниці з вовни мають затишний та акуратний вигляд й не провокують думок, що спідниця взагалі-то має бути довшою.

Getty Images

Поєднуйте картаті міні з чоботами та балетками (якщо це дозволяє погода). Зручний та вільний кардиган вдягнутий на білу футболку – ідеальний осінній дует. Додайте до нього компактну сумку і можна вирушати, куди ви собі запланували.

Getty Images

Getty Images

Цієї осені точно варто розбавити однотонний коричнево-сірий гардероб принтом, який ніколи не вийде з моди. Впевнені, що спідниця-колона буде рада такому сусідству.

JNBY

Polo Ralph Lauren

Burberry

Carolina Herrera

Miu Miu

Популярне на VOGUE