Кардигани на блискавці — найзатишніший вибір цієї осені

Ось уже кілька сезонів поспіль стиль нульових знаходиться в топі модних тенденцій. Ми вже спостерігали повернення речей з низькою посадкою, балеток і навіть дуже вузьких штанів — та приймали їх іноді з непокірністю, іноді з ентузіазмом. Останнє підтвердження цьому — знаменитий кардиган на блискавці, який ми всі, мабуть, носили в підлітковому віці. І він, здається, поступово повертається на авансцену модної індустрії.

Miu Miu

У колекціях осінь-зима 2023/2024 можна було помітити кілька таких екземплярів, зокрема у Miu Miu, де моделі носили кардигани під оверсайз-бушлатами, а також у Courrèges, які представили вкорочену модель, що імітує базовий кроптоп. З одного боку, дещо буржуазний силует, з іншого — спортивний вигляд. Стільки абсолютно різних стилів, які доводять, наскільки кардиган на подвійній блискавці з його приталеним кроєм є особливо універсальним цієї осені.

Courreges

Подвійна блискавка кардигана допомагає змінювати силует за бажанням і настроєм, делікатно відкриваючи живіт або декольте. Це чудова перевага для складання різноманітних образів з одним і тим же предметом. Vogue.ua зібрав найстильніші кардигани на блискавці, на які можна зробити ставку цієї осені, щоб опанувати один із трендів, що стане найпомітнішим у найближчі місяці.

Courreges
Miu Miu
JW Anderson
Diesel
Isabel Marant Etoile
Nanushka
Michael Michael Kors

За матеріалами vogue.fr.

Популярне на VOGUE