З чого складається капсульний повсякденний гардероб

TREND
12 листопада 2020

Vogue.ua продовжує збирати капсульний осінній гардероб. Першу частину ми присвятили діловому гардеробу, а тепер вирішили сфокусуватися на повсякденних образах, у яких так приємно неспішно снідати з подругами у вихідний день, гуляти парком і навіть клопотатися рутинними справами, але робити це гарно. На допомогу нам знову прийшов один з найбільших fashion-ритейлерів в Україні, SYMBOL, на сайті та в бутиках якого точно є речі на всі випадки життя.

imageNina Ricci
Куртка-сорочка

Куртка-сорочка цієї осені несподівано для багатьох увірвалася в модні гардероби. Її популярність легко пояснити — складно придумати щось зручніше на щодень, але водночас комплементарне з найрізноманітнішими речами гардероба — від улюблених джинсів до шовкової сукні-комбінації. Особливо вона сподобається дівчатам, небайдужим до стилю кантрі, — разом з ковбойськими чоботами й легкою сукнею така модель має просто чудовий вигляд. Найкращі моделі — із червоно-чорними картами й торочками Saint Laurent, шкіряна куртка Philosophy do Lorenzo Serafini та мінімалістичний пуховик під пояс сорочкового крою Brunello Cucinelli.

Худі

Ще одне велике повернення сезону, на яке насамперед вплинув карантин з його постійним перебуванням вдома і бажанням почуватися комфортно завжди й усюди. Однак модні дівчата і тут знайшли застосування ніби такій простій і зрозумілій на перший погляд речі, зробивши худі частиною актуального стилю biz-leisure, у межах якого спортивний одяг поєднується з речами класичними й навіть строгими. Прихильницям яскравих відтінків радимо звернути увагу на червоне худі Lanvin і помаранчеву модель Yves Salomon, а чорне універсальне худі варто шукати в Gucci.

Шкіряні штани

Шкіряні штани — універсальний солдат цього сезону, доречний і як частина ділового дрес-коду, і повсякденного. У другому випадку нам подобається їхнє поєднання з трикотажем і спортивним взуттям, а для більш значущого виходу їх можна поєднати із шовкової блузою, прикрашеною бантом, і акуратними ботильйони з квадратним носком. Серед великого асортименту Symbol особливо хочеться вирізнити карамельні штани RED Valentino, чорні штани з високою талією Yves Salomon і перлинно-сіру модель Valentino.

Грубі черевики

Взуття на грубій підошві повернулося в модну обойму з руки Денієла Лі, креативного директора Bottega Veneta, який в осінньо-зимової колекції бренду продемонстрував переосмислення черевиків челсі. До цієї класичної пари він додав масивну яскраву підошву і підкорив серця модниць всієї планети. Не менш ефектний вигляд мають і моделі на кшталт армійських зі шнурівкою, і високі чоботи. Серед наших фаворитів — лаконічна пара Gucci, Givenchy з упізнаваною золотою пряжкою та високі черевики на шнурівці Dolce & Gabbana.

Трикотажна сукня

Трикотажні сукні, які абсолютно не обмежують рухів, але водночас гарно підкреслюють вигини фігури, сподобаються тим, хто шукає баланс між жіночністю і комфортом. До речі, цієї осені їх часто можна було побачити на дівчатах при надії, зокрема такі моделі вподобали Перніль Тейсбек та Вікі Радар, за якими в Instagram стежить кілька мільйонів осіб. Поєднання делікатного плетення й ефектного ланцюга можна знайти в Bottega Veneta, затишний кашемір без зайвих деталей є в The Row, а за поєднанням комфорту й чуттєвості варто йти до Tom Ford.

Джинси

Сучасний гардероб неможливо уявити без ідеальних джинсів. На ринку їх пропонують так багато, що кожен вибирає на власний смак. На модних подіумах найчастіше траплялися моделі із заниженою талією в стилі 2000-х, джинси з деніму кількох відтінків і вічна класика прямого крою. Найкращі радимо шукати в колекціях Nina Ricci, Gucci та Balmain.

Яскравий акцент

Повсякденний гардероб — це образи, у яких ми не маємо абсолютно ніяких меж, особливо у виборі аксесуарів. Радимо цієї осені звернути увагу на яскраву сумку, яка стане помітним акцентом і поліпшуватиме настрій одним своїм виглядом: Lanvin роблять ставку на глибокий синій відтінок, у Balenciaga сумка ідеально поєднується з багряним листопадовим листям, а Valentino розкривають всю красу бузкового.

Всі речі представлені в мережі крамниць SYMBOL і на сайті symbol.ua.

Популярне на VOGUE