Google поділився найпопулярнішими запитами костюмів для Геловіну

Пошукова система Google поділилася найпопулярнішими запитами ідей костюмів для Геловіну 2019 року. Лідером списку став клоун Пеннівайз з фільму "Воно 2", якого зіграв Білл Скашгорд. Окрім нього: костюм відьми і Людини-павука – супергероя, який з'явився у трьох головних блокбастерах минулого року: "Месники: Завершення", "Людина-павук: далеко від дому" і "Людина-павук: через всесвіти".

imageКадр з фільму "Воно 2"

Також список включає персонажів із серіалу Netflix "Дивні дива", відеогри Fortnite та лиходійку DC Comics Гарлі Квін, яка не втрачає популярності з тих пір, як акторка Марго Роббі зіграла її в "Загоні самогубців" 2016 року.

Кадр з серіалу "Дивні дива"

Після випуску третього сезону "Дивних див" найпопулярнішим запитом стали костюми Scoops Ahoy, які носили Стів (Джо Кірі) і Робін (Мая Гоук), коли працювали в магазині морозива. Популярність монстра Демогоргона також зросла на 300 відсотків у пошуку.

Щодо костюмів для пар, то найчастіші запити продемонстрували, що персонажі мультфільмів і класичних стрічок не втрачають актуальності. Найбільш розшукуваний дует – це Ліло і Стіч, а також Бонні і Клайд, потім – Космо і Ванда з "Дивакуватих родичів".

Ідейними натхненниками для групових костюмів стали "Спадкоємці" Disney. За ними – знову відеогра Fortnite і "Дивні дива". До списку також потрапили безліч мультфільмів, наприклад "Історія іграшок", "Суперкрихітки" і "Корпорація монстрів".

Популярне на VOGUE