Гід по наймодніших светрах сезону

TREND
4 листопада 2018

Найкращі друзі осені – це теплі в'язані светри. У новому сезоні дизайнери пропонують моделі від oversized-гігантів до класичних плетених одиниць. Vogue.ua зібрав 5 моделей, без яких не обійтися в холодний сезон.

image
Oversized светри

Роман зі светрами oversized почався ще у 80-х і зараз дизайнери знову взялися за цей тренд і представляють нам об'ємні теплі моделі, ніби зняті з чоловічого плеча і подовжені в'язані речі. Одягати їх можна поверх романтичних суконь і спідниць довжини міді, з поясом або без, з брюками-кльош або ж в парі з ботфортами-гармошкою. А ще його можна пов'язати на шию, немов шарф, як роблять streetstyle-зірки.

Класичні моделі

Ненав'язливі класичні светри грубої в'язки, в "рубчик" або схожі на "плетені коси", виконані в спокійній колірній гамі, ніколи не вийдуть з моди. Особливо цього сезону варто звернути увагу на затишні моделі карамельних і пастельних кольорів. Ідеальною парою тут стануть шерстяні штани в клітинку або міні-спідниця в комбінації з лаконічним пальтом.

Звіриний принт

Звірячий принт б'є рекорди популярності в новому сезоні. Крім класичного леопардового і тигрового забарвлення, в колекціях також з'явилися кольорові варіанти цього звіра. Шукайте натхнення у Kenzo, Marc Jacobs і Stella McCartney.

Неон знову повернувся

Після минулих чотирьох головних Тижнів моди цілком очевидно, що одним з модних трендів цієї осені став неоновий колір. Особливою популярністю користуються кислотно-жовті і яскраво-рожеві светри, саме їх найчастіше можна було зустріти на вулицях столиць моди.

Дружба народів

Візерунки, наче вишиті древніми кельтськими або перуанськими народами, перекочували на светри цієї осені. Preen by Thornton Bregazzi представили хитромудрі асиметричні моделі з відкритими плечима, а Miu Miu і Isabel Marant зробили ставку на класичні варіанти візерунків. Одягати такі светри дизайнери пропонують поверх сорочок в парі з однотонними брюками.

Популярне на VOGUE