Чому цієї осені всі носитимуть фермерську куртку?

Коли Міучча Прада пропонує світові нову ідею, світ дослухається. На показі сезону весна-літо 2024 дизайнерка представила верхній одяг, який не вдасться оминути, фермерську куртку. У темно-синьому, хакі, коричневому та зеленому кольорах ми носитимемо куртку із вузькими спідницями та прямими штанами. Цей тренд пропонує безтурботність і ми на це погоджуємося.

Victor VIRGILE/Getty Images

Хоча ажіотаж на ці куртки нині набирає обертів, вже деякий час доволі популярними є утилітарні куртки, яким теж ворожать зростання попиту цієї осені. Prada презентували такі куртки з картатою підкладкою, як і Barbour, а на показі весна-літо 2024 Loewe представили скульптурну куртку з накладними кишенями у поєднанні з мінісукнею.

Prada весна-літо 2024

Fendi men осінь-зима 2024

Останніми роками куртка Detroit від Carhartt WIP є обраницею супермоделей та знаменитостей — і нещодавно посіла п'яте місце в рейтингу найпопулярніших речей Lyst за перший квартал.

The Row весна-літо 2024

Loewe весна-літо 2024

Якщо зазирнути в історію, то марка Carhartt, заснована у 1889 році, є оригінальною компанією з виробництва робочих курток. А вже з 1994 року, коли було запущено нову гілку Carhartt WIP, почала створювати інші варіації курток. У сучасних інтерпретаціях фермерських курток дизайнери все ж надають перевагу класичному дизайну, який можна впізнати за вельветовим коміром, численними кишенями та металевими ґудзиками. Чого тільки варті куртка від The Row, стьобана куртка від Toteme й універсальна модель від Uniqlo. А ще у виборі такої куртки радимо не нехтувати шопінгом на вінтажних маркетах і сайтах.

Burberry
Carhartt WIP
Arket
Barbour
Uniqlo
Everlane
Loewe
J.Crew
Mackintosh
The Row
Miu Miu
Toteme
Dickies

За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE