Костюмний жилет — найкраща інвестиція у весняний гардероб

Жилет може стати вашою найкращою інвестицією у весняний гардероб. Називайте це ефектом Енні Голл, бажанням мати вишуканий та максимально охайний вигляд мінімальними зусиллями чи тяжінням до ділового стилю, але одне залишається незмінним — на костюмний жилет варто звернути увагу. Він підійде для багатошарових образів у холоди і стане альтернативою жакетам у теплий сезон.

Тейлор Свіфт

Костюмні жилети люблять зірки всього світу — від Кейт Мосс і Белли Гадід до Тейлор Свіфт і Маріон Котіяр. Цей елемент гардероба буде добре римуватися із сукнями в стилі бохо, зі спортивним одягом і естетикою препі. Ви можете надягти його поверх сорочки або білої футболки, поєднувати з класичним жакетом і штанами або носити окремо з джинсами, штанами карго чи спідницею міді. Що стосується взуття, жилети особливо добре поєднуються з масивними лоферами та сандалями. Подивіться на Маріон Котіяр в аеропорту в Каннах, на повсякденний невимушений стиль Белли Гадід або на Тейлор Свіфт у брючному костюмі в дрібну смужку.

Ель Фаннінг

Маріон Котіяр

Белла Гадід

За останній тиждень ми побачили дві версії жилета, які довели, що він, як і раніше, актуальний. Ель Фаннінг з'явилася на вечері на честь найвпливовіших стилістів журналу Hollywood Reporter у Голлівуді в костюмі в тонку смужку Stella McCartney, який був класичного крою, за винятком однієї деталі: ультранизької посадки штанів. Тим часом Кейт Босуорт одягла в Нью-Йорку кремовий комплект, який також складався з жилета і штанів, що мало дуже охайний вигляд. Беремо на замітку: жилет без сорочки — ідеальна основа для образу.

Сoperni

У колекціях брендів весна-літо 2023 року представлені десятки варіантів стилізації костюмних жилетів. Coperni пропонують носити приталену версію в дрібну смужку з прямими штанами карго, The Row поєднують жилет із білою футболкою, а Ralph Lauren складають багатошаровий діловий образ.

The Row

Ralph Lauren

Коли йдеться про вибір жилета, є багато різних брендів, на які варто звернути увагу — від Saint Laurent до Frankie Shop. Ми зібрали 10 найкращих жилетів, в які варто інвестувати цього сезону.

SAINT LAURENT
SPORTMAX
BURBERRY
TOD'S
ANN DEMEULEMEESTER
THE FRANKIE SHOP
AYA MUSE
BRUNELLO CUCINELLI
PETAR PETROV
GABRIELA HEARST

Популярне на VOGUE