5 модних трендів, які Кім Бейсінгер носила у 1980-х

8 грудня своє 70-ліття святкує актриса Кім Бейсінгер — одна із секс-символів Голлівуду 1980-х та 1990-х. На той час із нею вийшов фільм "Дев’ять з половиною тижнів", а до цього вона навіть встигла стати дівчиною Бонда. Однак якщо подивитися на її фото з реального життя, то можна простежити в неї потяг до маскулінних і суворих образів. За фотоархівами Кім ми склали невеликий гід модою того часу.

Кім Бесінгер

Романтизм

Початок вісімдесятих — час, коли романтичний стиль заправляв балом. Тривало це недовго, але архіви демонструють, що навіть Кім Бейсінгер не залишилася до нього байдужою, — пухнастий кардиган у рожевому кольорі найкраще засвідчує це.

Кім Бесінгер

Мінімально

Мода вісімдесятих — це блиск і надмірність, але Кім Бейсінгер нерідко робила ставку на комфорт та утилітарність, вибираючи мінімалістичні образи, що складаються із чорного жакета та простої білої футболки.

Кім Бесінгер

Сексапіл

Кім Бейсінгер носила сексапільні сукні-комбінації ще до того, як це стало загальним трендом, а її образ із фільму "Дев’ять з половиною тижнів" досі можна побачити на мудбордах сучасних дизайнерів.

Кім Бесінгер

Офісна рутина

Вісімдесяті — десятиліття, коли дівчата вступили в кар’єрні перегони з чоловіками, а костюми для офісу стали дуже популярними. Бейсінгер також зуміла додати діловому стилю трохи чуттєвості. Її приклад варто взяти на замітку.

Кім Бесінгер

Маскулінність

Саме у вісімдесяті жінки почали активно опановувати чоловічий гардероб. Не залишилася осторонь і Бейсінгер, яскрава зовнішність якої заграла по-новому в маскулінному костюмі й краватці.

Кім Бесінгер

Популярне на VOGUE