Із чим носити спідницю-олівець в офіс

Повернення атрибута інтелектуальної сексуальності спідниці-олівця на подіуми — подія радісна, особливо напередодні відновлення роботи в офісі після тривалого карантину. У зіркових гардеробах така спідниця довгожитель, адже з нею можна складати найрізноманітніші образи. Розповідаємо, із чим носити спідницю-олівець цього сезону.

Паола Турані під час Тижня моди в Мілані, лютий 2020
Монохромний образ

Монохром — головний хіт минулих Тижнів моди. І якщо офісний дрес-код не дає змоги рябіти яскравими барвами, на допомогу приходять уже канонічні чорний або бежевий total look.

Max Mara
Tom Ford


З білою сорочкою

Вічна класика — шкільні "білий верх, чорний низ". Щоб не мати манірного й нудного вигляду, дизайнери пропонують грати з принтами й аксесуарами: наприклад, вибирати спідницю з флористичним принтом, як у колекції Burberry, або додати атласний клатч подібно до віяла, як у Bevza.

Burberry
Bevza
Зі шкірою

Поки літо не тішить теплою погодою, актуально поєднувати спідницю-олівець зі шкіряною курткою. У хід підуть найрізноманітніші фасони: від рокерської косухи, як на показі Versace, до елегантного варіанта під пояс, як в Ermano Scervinno.

Versace
Ermanno Scervino
Із жакетом

Класичний брючний костюм-двійка ще в минулому сезоні трансформувався в новий тип power dressing завдяки зміні низу комплекту на спідницю. Двобортний жакет і спідниця-олівець довжини міді — чудовий тандем для офіційної зустрічі.

Prada
Victoria Beckham
З трикотажем

Улюблений матеріал Соні Рікель знову панує на подіумах. Успіх кардиганів поспішають повторити топи з коротким рукавом і вирізами — модний варіант для базового офісного образу й бізнес-ланчу.

Miu Miu
Paco Rabanne

Vogue.ua зібрав 10 модних спідниць-олівців цього сезону.

Юбки-карандаш весна-лето 2020

Популярне на VOGUE