Яку сукню вибрати на випускний цього року

До сезону випускних балів часу залишається менше, ніж здається, – пора починати активну підготовку. Гарна зачіска, вечірній макіяж, ідеальний манікюр і, звичайно ж, головний елемент образу – випускна сукня, яка допоможе відчути всі чари цього урочистого моменту. Серед усього розмаїття вечірніх вбрань, що пропонують дизайнери, важко вибрати одну ідеальну сукню. Vogue.ua вирішив спростити завдання і зібрав головні тренди серед випускних суконь сезону весна-літо 2019.

imageЕммі Россум у Monique Lhuillier
Мінімалізм

Лаконічні і мінімалістичні сукні – вічна класика, яка завжди матиме доречний вигляд на випускному вечорі. До такої сукні з легкістю можна додати ефектні прикраси у вигляді мерехтливого кольє або блискучих сережок і браслета.

Шарліз Терон у Christian Dior Couture

Сукня Попелюшки

За допомогою пишних вечірніх суконь довжини до підлоги кожна дівчина може відчути себе принцесою на балу. У новому сезоні дизайнери пропонують сукні з сяйного атласу і повітряного тюлю, ніби зняті з плечей самої Попелюшки. Самодостатні пишні сукні не вимагають додаткових прикрас, достатньо буде вишуканих цвяшків у вухах і акуратного клатча.

Марина де Тавіра в J Mendel

Романтичні

З оспівуванням ліричних і романтичних образів дизайнери пропонують сукні, прикрашені ніжною квітковою аплікацією, невагомими воланами різних форм і розмірів і повітряною органзою. Наш фаворит: сукня пастельних відтінків на одне плече Marchesa.

Кікі Лейн у Dior Couture

Шовкові

З року в рік знаменитості прикрашають червоні килимові доріжки шовковими вечірніми вбраннями. Так, Габріель Юніон одягнула монументальну червону сукню з довгим шлейфом на вечірку Vanity Fair цього року. У новому сезоні сміливо можна робити ставку на slip-dress Galvan, сукні складного крою Alexandre Vauthier, силуетні Talbot Runhof або асиметричні Cult Gaia.

Габріель Юніон

Блискучі

Головна літня вечірка не може обійтися без блискучої урочистої сукні. Серед найкрасивіших мерехтливих образів: сукня Peter Pilotto, що нагадує обгортку від цукерки, модель з легким сяйвом і довгою бахромою, що спадає, Herve Leger або святкова золота сукня довжини міді творчого дуету Стефано Габбана і Доменіко Дольче. Головне дотримуватися одного простого правила: чим складніша і ефектніша тканина сукні, тим простішими повинні бути інші складові образу: туфлі, зачіска і макіяж.

Розі Гантінгтон-Вайтлі в Versace

Популярне на VOGUE