Наймодніші трикотажні жилети для періоду міжсезоння

Якби період міжсезоння можна було відобразити однією річчю, то, ймовірно, це був би трикотажний жилет. Завдяки затишному і теплому плетінню він зігріє вас у прохолодну погоду і доповнить будь-який образ — від романтичного до спортивного. Трикотажний жилет — це відповідь, яку ми так довго чекали на актуальне запитання: "З чого мені почати формувати гардероб, коли закінчується літо?" Простий і універсальний елемент стилю, який може покращити будь-який образ незалежно від нагоди. Ми зібрали 4 модні стилізації трикотажних жилетів цієї осені.

Molly Goddard

Класична форма

Жилет з високим горлом або варіант з V-подібним вирізом — найкласичніші моделі, найуніверсальніші в повсякденному гардеробі. Поєднуйте обʼємний жилет із сорочкою, як запропонували Ferrari у своїй осінній колекції, або носіть його на голе тіло разом зі штанами чи спідницями за прикладом Louis Vuitton. Щоб додати сміливіші нотки до вбрання, комбінуйте жилет з високими рукавичками, як показали Anteprima.

Anterprima

Louis Vuitton

Ferrari

Романтична модель

Сезон осінь-зима 2023/2024 пропонує і більш романтичні версії, прикрашені ажурним плетінням у техниці макраме. В колекції Brunello Cucinelli ми бачили вʼязаний жилет, на якому читалися зображення ніжних квітів, вдало вдягнений поверх прозорої блузи, а Marco Rambaldi показали лавандову асиметричну версію із серцями.

Brunello Cucinelli

Marco Rambaldi

Спортивна модель

Спортивний одяг у повсякденному житті здається найпривабливішим трендом 2023 року, адже він є комфортним і практичним рішенням протягом дня. Тепер ця тенденція дісталася і трикотажних жилетів. Так, Cormio показали укорочену модель у поєднанні зі шкарпетками та бутсами, а Anteprima запропонували довгу версію з високим горлом на блискавці.

Anterprima

Cormio

Зухвала модель

Марко Де Вінченцо, креативний директор модного Дому Etro, переосмислив жилет в новому сезону різними способами, додавши ультраглибокі вирізи і ґудзики, або запропонувавши трикотажні версії, які нагадують топи. Тим часом у колекції Marni ми бачили жилет у грайливий гороховий принт, який марка запропонувала носити як сукню. Це ще один доказ того, що кожен елемент гардероба може постійно знаходити нові способи інтерпретації.

Etro

Marni

Etro

За матеріалами: vogue.it

Популярне на VOGUE