На ногах: 14 головних пар взуття сезону весна-літо 2024

Цієї весни ми будемо носити чоботи з відкритим носком, мокасини на високій платформі та мюлі. А коли прийде літо, доповнюватимемо образи гумовими босоніжками та босоніжками на підборах й з тонкими ремінцями. Найяскравіші тенденції взуття на весну-літо 2024 налічують ще декілька цікавих трендів, а ми дивимося у майбутнє в очікуванні поєднання босоніжок з колготками. Далі ділимося гідом головних пар взуття теплого сезону 2024.

Alexander McQueen

Мюлі

Мюлідарують відчуття домашнього затишку, адже ще в 1940-х ці елегантні капці носили вдома разом з шовковими халатами та нічними сорочками.З 1990-х мюлі впевнено посіли важливе місце у моді, а моделі на підборах kitten heels стали влучним доповненнямсвятковихобразів.

Alruzarra

Prada

Високі та стійкі підбори

Він — прямий або вигнутий, із широким низом та стійкою формою, щоб було зручно та гарно одночасно. Цей каблук-стовпчик нагадує архітектурний витвір мистецтва, і взуття із такими обцасами неодмінно хочеться додати вколекцію.

Bottega Veneta

Ferrari Justin Shin

Звабливі шпильки

Класичні шпильки завжди мають вбивчий ефект завдяки рівним лініям та чітким силуетам. Найвпевненіше з ними граються Dolce & Gabbana і Tom Ford.

Dolce &

Tom Ford

Банти

Одна з найгучніших тенденцій сезону весна-літо 2024 — зав’язані банти різних розмірів, кольорів та форматів. Туфлі з таким декором можуть мати і грайливий, і офіційний вигляд. Можемо взяти на себе сміливість й заявити, що добре підібрана пара здатна стати універсальним доповненням будь-якогообразу.

MSGM

Erdem

Босоніжки з асиметрією

Прості й водночас цікаві завдяки асиметричному верху босоніжки зберігають свою популярність з минулого року. Їхнійдизайн приваблює погляд — лише частина стопи є відкритою, тоді як інша ховається під майстерним верхом.

Tory Burch

Louis Vuitton

Босоніжки на манжеті

Це найцікавіше відкриття — босоніжки з широкими ремінцями, які нагадують браслети-манжети. Для натхнення зверніть увагу на пару Gianvito Rossi, яка віддає належне римським браслетам.

Gianvito Rossi

Ferragamo

Космічні босоніжки

Вся увага — на кільця, які обрамляють ніжку, нагадуючи супутники планет. Такі космічні пари дарують відчуття свята і невагомості.

Nicolò Beretta

Giuseppe Zanotti

Босоніжки з T-подібним верхом

БосоніжкиFerragamo на тонкій танкетці та на високих підборах Ralph Laurent об’єднує T-подібний верх, прикрашений екзотичними елементами — напівдорогоцінним камінням та металевими пластинами. Натомість Alexander McQueen роблять мінімалістичну модель з подвійним ремінцем на щиколотці, а Jil Sander привертають увагуторочками.

Ferragamo Justin Shin/Getty Images

Ralph Laurent

Балетки-капці

Цібалетки наголошують на комфорті: сплетені, зроблені з сіточки або іншої тканини та закріплені на дуже тонкій, майже непомітній підошві. Це взуття — про комфорт поза домом, і ми обиратимемо його цього сезону.

3.1 Phillip Lim

Proenza Schouler

UGG-манія

Навітьв теплу погоду уггі залишаться з нами до найтепліших днів. Вони були головними героями різних колекцій, повстаючи у різноманітних інтерпретаціях — від класичних однотонних моделей до яскравих та наївних пар.

UGG

Лофери на високій платформі

Це антикласичний, і тому привабливий тренд сезону весна-літо 2024. Чи стануть лофери на широких підошвах альтернативою туфлям, поки невідомо, однак вони точно заволодіють нашими серцями навесні. Найзручніший варіант — моделі на платформі, які представили Gucci у різних кольорах.

Prabal Gurung

Boss Pietro D'Aprano/Getty Images

Gucci

Відкриті пальці

Спочатку чоботи з відкритим носком створили у Victoria Beckham, потім дизайнерка з’явилася в них на показі Miu Miu у версії шльопанців, а зараз ці чобітки будуть бажаним взуттям сезону.

Sportmax Victor VIRGILE/Getty Images

Versace

Босоніжки-желе

Гумові босоніжки мають цікавий вигляд та є функціональними, адже їх зручно носити під час прогулянок узбережжям. Придивіться до них, якщо готові доглядати за цим взуттям та привертати погляди.

Moschino

Andrés Machado

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE