Streetsyle: 5 найгарячіших трендів на Тижні моди у Лондоні

Тиждень моди в Лондоні завжди відрізнявся своєю яскравою вуличною модою, яка ніколи не орієнтувалася на сезонні тренди. Місцеві модники із задоволенням підтримують локальних дизайнерів, додають до них вінтажні знахідки та не забувають про власний комфорт. Ми роздивилися стрітстайл-фотографії і виокремили 5 трендів, які можна приміряти вже зараз.

Фантазійний денім

У Лондоні люблять денім, але не звичайний, а з ідеєю – перероблений, вінтажний, декорований. Однією з головних постачальниць цікавих джинсів на вулиці міста, до речі, є українка Марія Попова, яка регулярно показує нові колекції на Лондонському тижні моди.

Преппі

Вересень – ідеальний час для експериментів в стилі преппі, коли короткі спідниці зручно поєднувати з куртками-бомберами, футболками-поло чи шкільними краватками.

Шкірянка

Шкіряна куртка – це надійний фундамент міжсезонного гардеробу. Багато було їх помічено і на лондонських вулицях – від класичних авіаторів до оверсайз-курток ніби з шафи улюбленого дідуся.

Декорована спідниця

Речі з декором завжди привертають увагу стрітстайл-фотографів – цього сезону об'єктом прикрашання стали спідниці, які дівчата поєднують з мінімалістичним або функціональним верхом.

Сучасна принцеса

Тільки у Лондоні можна зустріти дівчат у вечірніх сукнях, які ніби тільки що втекли з палацу. Але ще цікавіше виглядає адаптація елементів королівської моди, коли розкішний кейп "зустрічається" з кокетливими білими шкарпетками, а розкішні коміри із напівпрозорими комбінезонами.

Фото: Launchmetrics

Популярне на VOGUE