Streetstyle: коричневі штани карго — улюблена річ модниць цього сезону

Коричневий, типово осінній тон з різними відтінками, цього літа знайшов своє місце на трендових штанах карго. Ці штани з великими кишенями повертають нас у 2000-ті, піднявшись на вершину головних трендів сезону. Їхній невимушений крій, що забезпечує комфорт і шарм, сприймається модницями з особливим задоволенням, а відомі бренди, зокрема Saint Laurent, Isabel Marant і The Attico, створюють все нові й нові варіанти. Vogue.ua зібрав 5 стильних образів streetstyle-зірок та зʼясував, як модно носити коричневі штани карго просто зараз.

Штани карго із завищеною посадкою та мюлі

Гарним варіантом стане образ, складений з базових речей, який, разом із набором трендових аксесуарів, як-от мюлі та сумка розміру XXL, поєднує в собі найкраще з міської та авангардної естетики. Ця пропозиція зі штанами карго із зав’язками на щиколотках силуету balloon демонструє, що кольори мають значення.

Світло-коричневі штани карго і чорні босоніжки

Якщо говорити про колірну палітру, то сімейство кавових відтінків розширюється аж до золотистих. Витончена модель, яка має ефектний вигляд в атласній обробці, підвищує дозу елегантності в штанах утилітарного стилю. Щоб зберегти атмосферу невимушеності, додайте чорні босоніжки на пласкій підошві — і ви отримаєте ідеальне вбрання, яким можна похизуватися у дні, наповнені справами.

Штани карго і босоніжки на високих підборах

Як і французький бренд Saint Laurent, де естетика сафарі-шик є синонімом його весняно-літньої колекції, модниці поєднують штани карго із сорочками. Ідея полягає в тому, щоб створити елегантний образ — проста задача, якщо присутній коричневий колір. Необхідна деталь, сповнена бунтарства, з андрогінними нотками, яка забезпечує баланс між жіночністю та мужністю, — босоніжки на квадратних підборах.

Штани карго з лелітками та золоті босоніжки

Щоб створити виразний образ, не сумнівайтеся в силі леліток. Модниці впевнені, що тепер носити такі штани можна і вдень, і вночі. У поєднанні з босоніжками з ремінцями вони створюють вбрання із сильною індивідуальністю, визначаючи ваш стиль як шикарний і вишуканий.

Штани карго, базовий топ і босоніжки зі стразами

З іншого боку, streetstyle-зірки знають, що базовий топ є важливим, якщо носити яскраві штани. Єдине, що вам знадобиться для створення цього ефектного стилю, — це штани карго, центральна річ, а також простий топ, який робить штани ще більш помітними. Доповніть образ металевими босоніжками на високих підборах, які завдяки своєму блиску та вишуканості перетворять вбрання на таке, яке підкорює світ з кожним кроком.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE