Coachella 2023: наймодніші образи it-girls на фестивалі

14 квітня стартував щорічний музичний фестиваль Coachella у Каліфорнії, який триватиме до 23 квітня. На захід прибуло чимало streetstyle-інфлюенсерів, моделей та знаменитостей, серед яких Дженна Ортега та Гейлі Бібер, які за традицією продемонстрували стильні вбрання у стилі бохо. Так, образи з деніму, квіткові сукні й сяйливі каптани, блискучі ковбойські капелюхи, топи і спідниці, виконані в техніці макраме, черевики-козаки, прикрашені стразами бралети, футболки з принтом tie-dye і спідниці з бахромою заполонили музичний фестиваль. Пропонуємо подивитися на найстильніші образи на Coachella 2023.

Незважаючи на те, що негласним дрескодом фестивалю є стиль бохо, модниці продовжують щороку вигадувати нові варіанти модних образів. Так, Алессандра Амбросіо одягла укорочений топ на шнурівці, прикрашений вирізами та штани у стилі 1970-х років, додавши масивний ремінь на стегнах. Тим часом Гейлі Бібер вирішила зробити ставку на мінімалістський образ у стилі 1990-х років, поєднуючи білий топ із синіми джинсами. Щоб додати своєму образу фестивального відтінку, Гейлі одягла багатоярусні прикраси та statement-сережки (один з її улюблених стилістичних прийомів). Тим часом Дженна Ортега дотримувалася фірмової палітри кольорів своєї персонажки Венздей, зробила ставку на чорний "голий" топ з принтом із мерехтливих зірок. Вона додала блідо-блакитні джинсові шорти, чорно-білу бандану, зав'язану на шиї та кросівки для зручності.

Спостерігати за образами гостей на Coachella завжди цікаво, адже можна побачити найсміливіші рішення. Цього року дівчата одягали металеві топи, вилиті по фігурі, ефектні прикраси для обличчя, напівпрозорі сукні, вбрання з плюшевих іграшок, футуристичні боді, бралети з блискучою бахромою та сексуальні ансамблі зі шкіри. Більше модних образів streetstyle-інфлюенсерів на музичному фестивалі дивіться в нашій галереї.

Популярне на VOGUE