Flower Boy: Кід Каді в кастомізованій сукні Off-White

Увечері 10 квітня Кід Каді вийшов на сцену Studio 8H для першого зі своїх двох виступів на шоу Saturday Night Live в досить типовому для нього одязі: пухнастому зеленому кардигані, футболці із зображенням Кріса Фарлі, джинсах і блискучих Nike. Однак під час другого виступу музикант продемонстрував несподіване вбрання: для виконання пісні Sad People Кід Каді вибрав довгу сукню з квітчастим візерунком на тонких бретельках.

imageКід Каді під час виступу на Saturday Night Live

Шанувальники швидко помітили, що сукня Каді дуже подібна до квітастого сарафана Курта Кобейна, і що виступ Каді припав на той самий тиждень, що й 27-ма річниця смерті соліста Nirvana в 1994 році. До слова, Каді не так давно використав семпл Кобейна в одній зі своїх пісень, а після того, як і сам боровся з депресією та суїцидальними думками, перейнявся усвідомленням психічного здоров’я. Пильні фанати також помітили, що перше вбрання Каді — із зеленим кардиганом — схоже, відсилає до іншого знаменитому образу Кобейна.

І якщо Кобейн, як відомо, вкрав свою сукню в публіциста Nirvana, вбрання Каді набагато продуманіше. Вірджил Абло в Instagram розповів, що сукню пошив на замовлення бренд Off-White.

Звісно, все змінилося відтоді, як сукня Кобейна шокувала шанувальників Nirvana в 1990 році. Гаррі Стайлс з’явився в сукні Gucci на обкладинці Vogue, а гравці НБА приходять на турніри в спідницях. Позагендерна мода — більше не модна словосполука, а просто те, що робить багато хто з найкрутіших людей на планеті, коли вдягається, мабуть, не надто замислюючись про це.

Популярне на VOGUE