Кардиган — річ, яка неодмінно має бути у вашому гардеробі

Якби ми запитали таких різних чоловіків, як Арнольд Палмер, Курт Кобейн і Тайлер Оконма, що є їхнім улюбленим предметом гардероба, кожен, напевне, відповів би — кардиган. На їхнє щастя чи на жаль, тепер ця річ входить у масову культуру і стає дедалі популярнішою в чоловічій моді.

Майкл Б. Джордан

Кардигани повертаються в моду не просто у вигляді реверансу зручному одягу на ґудзиках наших дідусів. Різноманітні бренди демонструють кардигани, які цілком гідні кожного стильного чоловіка 2023 року. Повірте, цю річ можна легко додати до будь-якого гардероба.

Tyler, The Creator

Візьміть тонкий ошатний кардиган, і він перетворить нудний старий костюм на найкрасивішу трійку. Додайте об'ємну модель із дивовижним принтом до джинсів чи штанів, і ви миттєво матимете свіжіший та стильніший вигляд. І незалежно від того, де ви опинитеся між цими двома крайнощами, найкращі кардигани зроблять усе, що ви одягаєте — чи то футболка із шортами, чи водолазка та штани — більш виваженим, гідним і просто крутим.

Педро Паскаль

Окрім того, це універсальна річ, яка може стати у пригоді і влітку, і взимку. В холодну погоду кардиган слугуватиме додатковим стильним шаром у вашому вбранні, а в теплу легко замінить піджак чи пальто.

The Elder Statesman

Miles Leon

BODE

CELINE HOMME

Theory

Marni

AMIRI

Corridor

Needles

NN07

Популярне на VOGUE