Уже 8 липня в київському КАМА Restaurant відбудеться перша гастровечеря в рамках КАМА Gastro Tour. Гостей очікує симбіоз класичних страв паназіатської кухні і французьких кулінарних технік.
Гастровечерю в чотири руки приготують два талановитих професіонали: шеф-кухар КАМА Restaurant Аік Вейшторт і Хідекі Накамура, privé шеф-кухар в Монако, шеф-кухар паризького ресторану La Table du 53 і су-шеф ресторану Passage 53 в Парижі, удостоєного двох зірок Мішлен.
Обидва кухарі вирізняються любов'ю до деталей і люблять готувати на вогні. Так, Хідекі готує на вугіллі, використовуючи французькі техніки для приготування соусів, тоді як Вейшторт працює з вогнем, створюючи страви з тонкими деталями. Вже 8 липня обидва шефи зійдуться на кухні, щоб приготувати особливу гастровечерю.
Раніше гастротур самобутніми ресторанами Києва проводився на запрошення шеф-кухаря Євгенія Клопотенка і автора проєкту "Тупіт" Ігоря Мезенцева. Столичні ресторани відвідала ціла делегація, у складі якої були відомі гастрономічні журналісти, такі як Кая Сайовіч і Хрвоє Петрич. Першою зупинкою цього гастротуру став ресторан ZIA, де гості Києва познайомилися з сет-меню від шеф-кухаря Аіка Вейшторта.