Що на сніданок: аvo-кейк, покроковий рецепт із фото

Avo-cake — це поєднання авокадо-тосту з панкейком, яке, втім, не залишає почуття провини за надмірні гастрономічні радощі. Рецепт авокадо-панкейка — від зіркової візажистки Наталії Стрільчук.

"Не тостом єдиним", — каже Наталія Стрільчук, яка вибудувала здорові стосунки з їжею та тілом. Зіркова візажистка відкрила в собі кулінарний талант і ділиться простими та ефектними рецептами, які може повторити кожен. Спробуйте приготувати на сніданок авокадо-панкейки, чудові на смак та красиві в подачі.

Інгредієнти

Приготування

В блендері робимо пюре з авокадо.

Додаємо туди шпинат, жовтки, розтоплене масло, мед, збиваємо.

Додаємо борошно та розпушувач.

В окремій ємності збиваємо білки до густої однорідної текстури.

Дуже ніжно лопаточкою обʼєднуємо білки та аво-суміш.

Розігріваємо сковорідку та починаємо смажити млинці на середньому вогні. Викладаємо тісто ложкою та смажимо 2-3 хвилини до появи бульбашок на поверхні.

Дуже ніжно перевертаємо та смажимо так само 2-3 хв.

Викладаємо панкейки на американський манір високою гіркою.

Зверху кладемо ложку йогурту та поливаємо медом.

Прикрашаємо ягодами та цедрою лайму.

Avo-кейк готовий, текстура має бути надзвичайно ніжна. Можна насолоджуватися як смаком панкейків, так і відчуттям чистої совісті.

Фото: Дмитро Бахта

Популярне на VOGUE