Рецепт суботнього сніданку: бурата з лисичками

"Як фанат сезонності, одразу за спаржею я чекаю на лисички, — говорить Наталія Стрільчук, зіркова візажистка та food ентузіастка. — Неймовірно ароматні, хрумкі і такі симпатичні. До омлетів, каш на сніданок, смаженої картоплі, паст, ризотто!".

Інгредієнти

Приготування

Обережно щіточкою зачищаємо лисички, промиваємо їх і добре просушуємо.

Дрібно нарізаємо цибулю та відправляємо на пательню з попередньо розігрітим на ній вершковим маслом. Потім відправляємо наші лисички смажитись, розподіливши їх на пательні в один шар. Головне їх не пересмажити, а довести до золотавого кольору — не більше 5 хвилин, солимо та перчимо.


Розміщуємо в центрі тарілки бурату та викладаємо навколо неї лисички.

Робимо на бураті розріз хрестиком та злегка її відкриваємо.

Відділяємо перепелині жовточки, та викладаємо їх на гриби.

Поливаємо бурату гарбузовою олією, — вона надзвичайно пасує і до сиру, і до грибів, та посипаємо копченою сіллю.


Наша страва готова.

Було б неймовірно круто сісти з нею на сходах маленького будиночку в лісі та смакувати.

Фото: Дмитро Бахта

Популярне на VOGUE