Рецепт дня: філе сібаса зі спаржею та пюре з батату

FOOD
22 травня 2021

Сезон спаржі в самому розпалі! Цими вихідними пропонуємо спробувати рецепт від бренд-шефа ресторану Par Bar Олександра Устименка.

image
Філе сібаса зі спаржею, пюре з батату і соусом Том Ям

Інгредієнти:

На 4 порції

Для риби:

2 шт. сібаса;

20 г пармезану;

10 г сухарів панко.

Для гарніру:

0,5 кг батату;

100 г бок-чоя;

350 г спаржі;

50 г вершків (30%);

50 г вершкового масла.

Для соусу:

30 г білого вина;

150 г вершків (30%);

5 г листя каффір лайма;

10 г лемонграсу;

10 г кореня імбиру;

10 г часнику;

2 г меленої паприки;

1 г солі;

1 г меленого перцю.

Приготування:

Насолоджуйтесь!

Популярне на VOGUE