Рецепт для літнього пікніка: гуакамоле

Гуакамоле — проста, легка, нереально смачна закуска, яка прикрасить будь-який пікнік. Легко готувати, приємно подавати, до того ж можна насолоджуватися компанією. Але не всякий гуакамоле так само гарний, як той, що ми пропонуємо сьогодні. На vogue.ua — рецепт від шеф-кухаря ресторану La Voile з двома зірками Michelin у готелі La Réserve Ramatuelle Hotel, Spa and Villas Еріка Каніно.

Інгредієнти:

Авокадо — 2 шт.

Мелений перець чилі — 2 щіпки

Лайм — 1 шт.

Дрібно нарізана червона цибуля — ½ цибулини

Рубана зелена цибуля

Гостра часникова паста (можна замінити видавленим часником. — Ред.)

Оливкова олія

Сіль перець

Приготування:

Змішати оливкову олію й сік лайма.

Розділити авокадо навпіл, видалити шкірку й кісточку. Розрізати кожну половину на 2 частини.

Помістити шматочки авокадо в глибоку салатницю.

Додати подрібнену червону цибулю й зелену цибулю.

Посолити, поперчити чорним і червоним перцем.

Збризкати сумішшю олії й лайма, заправити часниковою пастою (1 чайна ложка).

Натерти цедру лайма й додати в салатницю.

За допомогою ложки або виделки подрібнити авокадо й змішати з усіма інгредієнтами.

Подавати як закуску із чипсами з тортильї.

Популярне на VOGUE