Класика жанру: пастушачий пиріг — головна страва осені

Пастушачий пиріг — традиційна англійська страва. Колись пастухи брали з собою такий м'ясний пиріг у поле, щоб з'їсти його на обід. Сьогодні є багато варіацій приготування пастушачого пирога, але класичний — з фаршем і картопляним пюре — один з улюблених. Vogue.ua ділиться рецептом пастушачого пирога, який допоможе зробити цю осінь теплішою.

imagePhoto: Getty Images

Інгредієнти

1 ст. л. соняшникової олії;

1 велика цибулина (нарізати);

2-3 середніх морквини (нарізати);

500 г фаршу з баранини;

2 ст. л. томатної пасти;

Вустерширський соус;

500 мл яловичого бульйону;

900 г картоплі (нарізати шматочками);

85 г вершкового масла;

3 ст. л. молока.

Приготування

Bon appetit!

Популярне на VOGUE