В Італії в розпалі сезон фйорі — квіток цукіні, які заведено фарширувати сиром. Редакція vogue.ua ділиться перевіреним рецептом fiori

Інгредієнти
Квітки цукіні (в Україні можна використовувати квітки гарбуза або кабачка)
Моцарела (тим, хто любить рикоту, можна використовувати її)
Борошно
Сіль
2 яйця
Пиво
Оливкова олія
Приготування
Квітки цукіні вимити, стебла не відривати. Моцарелу або рикоту нарізати невеликими шматочками. В окремому посуді збити яйця із сіллю, додати трохи пива — воно надасть кляру легкості. В середину квітів покласти моцарелу (вийде трохи недбало, але не варто цим перейматися), обваляти в борошні, потім — в яйці. Обсмажити на оливковій олії з двох сторін, на середньому вогні до золотистої скоринки (щоб перевертати, зручно використовувати хвостик). На бажання до моцарели можна додати прошуто кото — варену (а не вуджену) шинку, нарізану найтоншими пелюстками. Подавати гарячими. Якщо здається, що кляр ввібрав багато олії, можна викладати квітки спочатку на паперовий рушник, потім на тарілку.