Мілан повен ресторанів на будь-який смак. Вегетаріанська кухня в діловій столиці Італії сильна: першим європейським вегетаріанським рестораном, який отримав зірку Мішлен, став міланський Joia в 1996 році.
"Мішленівський" Joia – один з найстаріших вегетаріанських ресторанів Мілана. Шеф-кухар П'єтро Лиман оновлює меню відповідно до сезону і контролює якість продуктів особисто.
Osteria al 55 задовольнить запити не тільки вегетаріанців, але й веганів. У меню: гамбургер з цукіні з майонезом з манго, паста з інжиром, рікоттою і вишневою гірчицею, чізкейк з горгондзолою.
Більшість страв в That's Vapore готуються на пару. При цьому в меню є також риба й м'ясо, а це значить, що можна захопити з собою друзів-не-вегетаріанців. Доставка здійснюється також в стилі еко – кур'єр приїде на велосипеді.
Radicetonda став першим міланським сертифікованим веганським рестораном. Тут найширший вибір овочевих страв, а предмети сервіровки виконані з матеріалів, що підтримують біорозпадання.
У меню Ghea можна знайти традиційні італійські страви, в яких заміщені продукти тваринного походження: равіолі з овочевою начинкою або вегетаріанську піцу. Під час ланчу в Ghea встановлюється шведський стіл, а ввечері заклад перетворюється в затишний ресторан.
Читайте також