Де супермоделі проводять літо

Літні поїздки завжди найбільш довгоочікувані і яскраві. Теплий клімат, чистий океан і гарячий пісок здатні подарувати незабутні враження. Відомі супермоделі цього літа подорожують від іспанських островів до архіпелагу Кіклади в Егейському морі, відвідують Єгипет і Флориду. Vogue.ua вирішив прослідкувати, як проводять літо Емілі Ратаковскі, Розі Гантінгтон-Вайтлі, Алессандра Амбросіо, Ізабель Гулар і інші супермоделі.

imageІзабель Гулар
Емілі Ратаковскі на Майорці

Емілі Ратаковскі обожнює подорожувати. Цього літа дівчина вирішила зупинити свій вибір на іспанському мальовничому острові Майорка. Емілі відвідала місто Пальма і вирушила в Дейя, розміщене в горах Сьєрра-де-Трамонтана на північному узбережжі острова, а потім продовжила свій відпочинок на пляжах Баньяльбуфар і Кала Ломбардс.

Ельза Госк у Стамбулі

На початку липня Ельза Госк зупинилася в Стамбулі. Шведська супермодель вибрала готель Ritz-Carlton, з даху якого чудово видніється протока Босфор.

Алессандра Амбросіо на Ібіці

Багатогранна Ібіца з кожним роком все більше закохує в себе мандрівників. Тут можна знайти як галасливі вечірки до світанку, так і відокремлені дикі пляжі. Цього року бразильська супермодель Алессандра Амбросіо обрала цей сонячний острів для своїх літніх канікул.

Ізабель Гулар на Міконосі

Прихильниця грецького острова Міконос, Ізабель Гулар майже щоліта повертається туди. Супермодель проводить час спокійно: засмагає на приватному пляжі або у власній віллі, насолоджується барвистими заходами сонця і їсть багато свіжих фруктів.

Розі Гантінгтон-Вайтлі на Капрі

Розі Гантінгтон-Вайтлі разом з чоловіком Джейсоном Стетхемом і їхнім малюком Джеком Оскаром вирушили на острів Капрі. Супермодель задокументувала сімейну відпустку, що навіює відчуття солодкого життя, в Instagram: красива прогулянка по блакитному морю на яхті, обід в Lo Scoglio і, звісно ж, відпочинок на пляжі Il San Pietro.

Жасмин Тукс в Єгипті

Жасмин Тукс не лякає жаркий клімат. Американська топ-модель і "ангел" Victoria's Secret вирушила в тривалу поїздку близькосхідними містами. Спочатку Жасмин відвідала Блакитну мечеть у Стамбулі, тоді продовжила свою мандрівку серед єгипетських пірамід і попрямувала в заповідник Масаї-Мара в Кенії.

Популярне на VOGUE