Розкішна й елегантна: нова ера стилю Ліндсі Лохан

Ліндсі Лохан завжди була однією з найяскравіших знаменитостей Голлівуда. Завдяки своїм культовим ролям у фільмах, як-от "Пастка для батьків", "Погані дівчиська" та "Шалена п'ятниця", акторка завоювала серця мільйонів глядачів у всьому світі. І тепер, коли на горизонті з'явився сиквел "Шаленої п'ятниці", Лохан повертається на великий екран у компанії Джеймі Лі Кертіс. Зірка вже почала з’являтися в пресі та на різноманітних заходах, і варто відзначити, що вона має кращий вигляд, ніж будь-коли.

На фанатському заході D23 в Анахаймі, Каліфорнія, Ліндсі Лохан і Джеймі Лі Кертіс офіційно анонсували новий фільм та поділилися короткими прев'ю до продовження "Шаленої п'ятниці". Для цього заходу Лохан вибрала стильний, елегантний та абсолютно позачасовий образ від Balmain: білу сорочку на ґудзиках і чорну обтислу спідницю. Наступного дня, на церемонії нагород Disney Legends Awards, вона знову здивувала всіх своїм виглядом, обравши легку м'ятну сукню від Jil Sander, яка мала розкішний вигляд на акторці й гармоніювала з її природним рудим волоссям.

Ліндсі Лохан і Джеймі Лі Кертіс

Зараз Ліндсі Лохан перебуває на піку своєї модної кар'єри. Вона вступає в нову еру свого життя: тепер вона мама, одружена з успішним фінансистом і має статус справжньої голлівудської легенди. Попри складний шлях і негативний вплив таблоїдів на її життя, Лохан продовжує залишатися іконою стилю та однією з найпопулярніших акторок свого покоління. І тепер усі з нетерпінням чекають, що ж вона одягне на червону доріжку наступного разу. З початком престуру до нового фільму можна очікувати ще більше яскравих модних образів.

Популярне на VOGUE