Принцеса Кетрін завершила курс хіміотерапії

Принцеса Вельська завершила курс хіміотерапії та поділилися особистими подробицями про своє життя, відтоді як на початку цього року в неї діагностували рак.

, The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

У відеозверненні, опублікованому в соціальних мережах 9 вересня, принцеса Кетрін підтвердила, що успішно закінчила курс хіміотерапії, після новин про діагноз раку в березні. "Літо добігає кінця, і я не можу висловити, яке це полегшення — я нарешті завершила курс хіміотерапії", — сказала вона, додавши, що повернеться до громадських обов’язків протягом наступних кількох місяців. У відео також знялися її чоловік принц Вільям і троє дітей — принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї.

Подружжя Вельсів на нещодавно опублікованому відео, де принцеса Вельська розповідає, що пройшла курс хіміотерапії.

Відео, зняте Віллом Ворром, надзвичайно емоційне. "Останні дев'ять місяців були неймовірно важкими для нас як для сім'ї. Звичне життя може змінитися миттєво, і нам довелося прокладати шлях бурхливими водами й невідомою дорогою, — коментує принцеса Кейт за кадром. — Шлях подолання раку складний, страшний і непередбачуваний для всіх, особливо для найближчих".

Принцеса Вельська

У фільмі також показано зворушливі миті між Вільямом і Кетрін. Хоча пара довго уникала публічних проявів почуттів, на кадрах бачимо їхні щирі обійми на ковдрі в лісі. У якийсь момент Кейт кладе голову на плече Вільяма, а в іншій сцені вони разом сміються, лежачи на піску. "Цей час нагадав Вільяму й мені про необхідність розмірковувати та бути вдячними за прості, але важливі речі в житті, які багато хто з нас часто сприймає як належне. Просто кохати і бути коханими", — каже Кейт.

Принц і принцеса Вельські

Ця новина зʼявилася майже через шість місяців після того, як Кейт вперше оголосила про свій діагноз. Відтоді принцеса Вельська здебільшого залишалася поза центром уваги, за винятком декількох виступів, зокрема на Вімблдоні. Однак тепер, здається, Кетрін нарешті готова повернутися до своєї королівської ролі.

За матеріалами Vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE