Топмодель Лара Стоун вийшла заміж

Нідерландська топмодель Лара Стоун побралася зі своїм коханим Девідом Грівсоном. Пара одружилася на минулих вихідних, про що стало відомо завдяки допису в Instagram-акаунті Лари. Модель поділилася серією чорно-білих знімків із цього знаменного дня. На світлинах Лара й Девід мають дуже щасливий вигляд: під час першого танцю або біля входу до церкви. Відома модель підписала: "У ці вихідні я вийшла заміж за свого коханого".

Як весільне вбрання Лара вибрала мереживну білу сукню з глибоким викотом, довгими рукавами й розрізом посередині. Наречена доповнила свій образ елегантними босоніжками й традиційною вуаллю. У руках наречена тримала гарний букет з літніх квітів. Лара познайомилася з коханим у популярному застосунку для знайомств Tinder. Девід — великий забудовник з Лондона, що спеціалізується на елітних будинках. Вони почали зустрічатися 2018 року, а в лютому 2020-го пара оголосила про заручини.

Для Лари цей шлюб став другим. Раніше вона була одружена з британським коміком Девідом Волліамсом. Пара одружилася 2010 року й розлучилася за 5 років. Лара й Девід виховують восьмирічного сина Альфреда. У 2017 році модель недовго зустрічалася з актором Ендрю Греєм, а також мала роман з австралійцем Джорданом Барреттом, що працює в галузі моделінгу.

Популярне на VOGUE