Як Меланія Трамп прикрасила Білий дім до Різдва

NAME
1 грудня 2020

За традицією перша леді США напередодні Різдва опікується святковими приготуваннями й декораціями в Білому домі з 1961 року. Тоді Жаклін Кеннеді стилізувала різдвяну ялинку в Блакитній кімнаті за мотивами балету "Лускунчик". Цього року така честь вчетверте випадає Меланії Трамп. Перша леді опублікувала святковий ролик у Twitter-акаунті й показала, як саме вона вирішила прикрасити Білий дім до Різдва.

Темою оформлення офіційної резиденції президента США цього року стала "Прекрасна Америка", яку Меланія представила у вигляді зелених дерев, прикрашених червоними, золотими й срібними кулями, а також білими блискучими гірляндами. Трамп зазначила, що це оформлення покликане "віддати данину величі американської нації".

Білий дім
Білий дім
Білій дім

Головну різдвяну ялину доправили до Вашингтона зі штату Вірджинія і встановили в Блакитній кімнаті Білого дому. Прикраси для неї створили волонтери з усіх куточків США. Був виготовлений також традиційний пряниковий Білий дім вагою понад 180 кг. Уперше їстівна композиція містить Рожевий сад, який цього року оновили з ініціативи першої леді. Загалом на території Білого дому встановили понад 60 різдвяних ялинок і розвішали гірлянди завдовжки приблизно 400 метрів.

Білий дім
Білий дім
Білий дім


Популярне на VOGUE