Гейлі та Джастін Бібери вперше стали батьками – зустрічайте Джека Блюза Бібера

Це сталося – ще одна зіркова пара стала батьками. У Гейлі та Джастіна Біберів народився син. Повне ім'я малюка – Джек Блюз Бібер.

Photo: Instagram @justinbieber

Зранку 24 серпня Джастін Бібер оприлюднив на своїй сторінці в соцмережах фото, на якому видно маленьку дитячу ніжку та руку Гейлі Бібер. Ця новина сколихнула прихильників пари, а пост в Instagram вже назбирав понад 13 мільйонів вподобань. Тепер ми очікуємо на спільне сімейне фото з Гейлі, Джастіном та Джеком Біберами.

Безсумнівно, за зростанням маленького Джека Блюза з цікавістю спостерігатимуть прихильники пари. Адже з моменту, як стало відомо про вагітність Гейлі Бібер у травні, вона завжди перебувала у центрі уваги. За цей час ми встигли надихнутися її стилем та знайти найкращі босоніжки для вагітних на kitten heels.

Щиро вітаємо пару з новим статусом. Пам'ятаємо, як декілька років тому в ефірі шоу Еллен Дедженерес, на питання про дітей Джастін відповів, що він підтримує вибір Гейлі, адже це її тіло і вона вирішуватиме скількох дітей та коли вона народить. Тому стежимо за парою далі й бажаємо щастя та здоров'я малюку.

Популярне на VOGUE