Дженніфер Лопес у різдвяній рекламній кампанії Coach

NAME
28 жовтня 2020

Американський бренд Coach представив різдвяну рекламну кампанію. Новий кампейн під назвою Holiday Is Where You Find It присвячений сумці Beat Shoulder Bag, натхненій ритмом бізнес-центру Нью-Йорка, а також новому рюкзаку й поясній сумці Hitch для чоловіків. Головною героїнею кампейну стала глобальна амбасадорка бренду Дженніфер Лопес. На знімках і в рекламному ролику Лопес позує зі своєю матір’ю Гваделупою Родрігес і дітьми — близнюками Еммою й Максом Муньїсами.

imageДженніфер Лопес у рекламній кампанії Coach

Рекламна кампанія, створена під час унікальних подій 2020 року, підкреслює віру Coach у позитив, пошук втіхи в дрібницях, прагнення до комфорту та сімейні традиції. Holiday Is Where You Find It представлений ​​як серія образів, у яких головні герої славлять старі й нові традиції. Кампейн втілює ідею про те, що свято — стан душі, незалежно від того, як ви проводите його цього року.

Каміла Морроне в рекламній кампанії Coach

Дженніфер Лопес — не єдина знаменитість, яка демонструє нову колекцію бренду. У зніманні також взяли участь інші амбасадори Coach Family, серед яких Майкл Б. Джордан зі своєю родиною, а також Кіко Мізухара, Джеремі Лін, Ян Цзі Майкл, Каміла Морроне, Меган Ті Жеребець, Квінсі, Юну і Рамлу Алі.

Майкл Б. Джордан у рекламній кампанії Coach
Кіко Мізухара в рекламній кампанії Coach
Раміль Алі в рекламній кампанії Coach

Coach також представив короткометражний ролик у вінтажному стилі, що оповідає, як Дженніфер Лопес планує провести майбутні канікули вдома зі своєю родиною.

Популярне на VOGUE