Блейк Лайвлі завжди обирає яскраві та сміливі образи, які привертають увагу

Методичний підхід до стилю — ось як можна описати Блейк Лайвлі. Під час престуру на підтримку фільму "Покинь, якщо кохаєш" (It Ends With Us) акторка продемонструвала свій, здавалося б, безмежний арсенал яскравого екстравагантного квіткового вбраня. Лайвлі одягла не один, а цілих десять нарядів, які так чи інакше відображали її персонажку, флористку Лілі Блум.

Christopher John Rogers

Одним із найбільш разючих образів став вінтажний костюм-спідниця Christian Dior із колекції осінь-зима 1997/1998, створений легендарним Джоном Гальяно. На перший погляд, на ньому класичний принт у горошок, але при уважнішому розгляді виявляється, що це насправді ромашки. Однак Лайвлі не залишалася в цьому архівному шедеврі довго: згодом вона переодяглася в укорочену шкіряну куртку та довгі шорти з малюнками флори та фауни від Dauphinette, а пізніше — в шкіряну спідницю міді та укорочений топ.

Christian Dior осінь-зима 1997/1998

Dauphinette осінь-зима 2024/2025

Варто відзначити, що для свого промогардероба Блейк Лайвлі вибрала речі і відомих модних брендів, і молодих дизайнерів. Зокрема, Dauphinette став одним із її улюблениців: саме ця марка неодноразово вдягала акторку для різних виходів. Наприклад, для запуску свого бренду засобів догляду за волоссям Blake Brown Лайвлі обрала сукню, прикрашену страусовим пір’ям, а також мінісукню з бісером і барвисте пальто, яке доповнила сумочкою у вигляді гриба, гідною казкової феї. Пізніше акторка знову звернулася до Dauphinette, обравши яскраво-рожеву мінісукню з жилетом і поясом, інкрустованими квітами у смолі. Завершило цей образ пальто з ніжним квітковим мотивом.

Dauphinette осінь-зима 2024/2025

Oscar de la Renta

Лайвлі також використовує свої давні зв'язки з відомими модними Домами. Одним із її образів стала небесно-блакитна футболка Chanel з білими квітами, яку вона поєднала з синіми прямими штанами з темно-синім квітковим принтом. Цей образ вона доповнила сумочкою, прикрашеною трояндами, інкрустованими стразами. А для іншого виходу Лайвлі звернулася до Versace, вибравши червону мінісукню з квітковим принтом та жовті колготки з колекції Resort 2025. Вона також вразила всіх прозорим топом із кристалами у вигляді квітів і вишитими джинсами, під які одягла рожевий комплект білизни.

Chanel

Versace Resort 2025

Враховуючи те, скільки квіткових принтів уже є в її гардеробі, і зважаючи на те, що фільм "Покинь, якщо кохаєш" щойно вийшов у прокат, цікаво, яких іще дизайнерів представить Блейк Лайвлі. Її здатність поєднувати яскраві образи з модними трендами робить її однією з найбільших ікон стилю сучасності.

Versace весна-літо 2024

Dauphinette

Популярне на VOGUE