7 трендів, які створили сестри Олсен

NAME
13 червня 2023

Сестри Олсен — справжні законодавиці моди і перші зірки стритстайлу. Після акторської кар'єри Мері-Кейт і Ешлі присвятили своє життя моді і кожен елемент свого гардероба перетворили в об'єкт поклоніння й наслідування. Папараці документували буквально кожен їхній вихід на вулицю, фанати створювали форуми із сотнями фото і кожного дня шанувальників ставало все більше. Так виросло ціле покоління модників, які жили за модними законами сестер Олсен. 2007 року вони були схожими на ляльки Bratz: Мері-Кейт і Ешлі захоплювалися дієтами, демонстрували свої стрункі ноги, носили мінісукні, туфлі на високій танкетці і збирали волосся в високу гульку або ж недбало розпускали його. В одній руці у них була цигарка, в іншій — кава. Останні два елементи досі їхні улюблені. Незмінною залишилася і любов до великих сумок і чорного кольору. Згодом образи дівчат стали менш експериментальними, але є тренди, які назавжди увійшли в моду завдяки близнючкам Олсен. Vogue UA згадує про них.

imageМері-Кейт і Ешлі Олсен

Пити каву на ходу

Колись зустріти людину, що йде по Києву з паперовою склянкою кави, було рідкістю. Але молоді дівчата дивилися фотографії сестер Олсен і марили про аксесуари, які близнючки не випускали з рук. Вони стали одними з тих, хто створив культ Starbucks і привчив до думки, що потрібно пити багато кави. Хоча, ніхто досі не знає, який напій вони носили в цих стаканах.

Ходити у в'єтнамках містом

Поєднати в одному образі в'єтнамки Havaianas і сумку Birkin, і зберегти при цьому доречний вигляд — крок, на який могли свого часу зважитися тільки Олсен. Вони завжди були тими, хто поєднував, здавалося б, несумісне. Havaianas були на сестрах наче предметом розкоші, а не пляжними шльопанцями за 26 доларів.

Водити чорні машини

Ріст Ешлі Олсен — 155 сантиметрів, ріст Мері-Кейт Олсен — 157 сантиметрів. Невисокі дівчата завжди любили великі аксесуари і великі машини. Серед фото близнючок, які робили папараці, більшу частину займають їхні світлини біля чорних джипів.

Курити Marlboro

За підрахунками шанувальників сестер Олсен, вони почали курити 2005 року, коли їм було по 19 років. Їхні улюблені — цигарки Marlboro Red і Gold. Вони настільки часто носять ці пачки в руках, що фани Ешлі і Мері-Кейт починають підозрювати, що у них підписаний спеціальний договір з компанією Philip Morris.

Одягати щільні чорні колготки

Дуже щільні, дуже чорні, а іноді дуже рвані колготи — тренд, який запровадили в моду сестри Олсен. Особливо сильно їх любила Мері-Кейт. Саме завдяки їй поширився тренд одягатися так, наче всі ці речі просто валялися поряд з ліжком, а потім їх вирішили вдягнути. А дірки на колготах — радше, перевага, ніж мінус.

Вибирати ультравеликі сумки

"Що в сумках у сестер Олсен" — таке відео зібрало б десятки мільйонів переглядів на Youtube-каналі американського Vogue. Але сестри люблять секрети, у них навіть немає Instagram-акаунтів. Що відомо точно — вони прихильниці Birkin, люблять носити декілька сумок одночасно, а великими сумками іноді прикриваються від настирливих фотографів.

Носити довжину максі

Іноді сестри воліють приховувати себе за величезними сонцезахисними окулярами або ховатися в сукнях і спідницях довжини максі. У таких вони з'являються як у звичайні будні в офісі The Row, так і на червоній доріжці Met Gala.

Популярне на VOGUE