Лілі-Роуз Депп у новому різдвяному фільмі Chanel

До Нового року залишилося ще два місяці, але Chanel вже створює святковий настрій. Модний Дім преставив мініфільм, головну роль у якому зіграла амбасадор Chanel і обличчя №5 L'Eau, Лілі-Роуз Депп.

image

Режисером відео став Жан-Поль Гуд, який вже більше 30 років працює з Домом. "Він занурює нас у художній світ, наповнений радістю і дотиком фантазії", – кажуть у Chanel. Мініфільм, присвячений святковому сезону, створює відчуття чарів і передчуття дива. Сама Лілі-Роуз зізнається, що зйомки дали їй змогу знову відчути себе маленькою дівчинкою у різдвяний ранок.


Лілі-Роуз Депп позує перед камерою, одягнена в маленьку чорну сукню, рукавички-мітенки та високі червоні чоботи. Її волосся укладене у стилі 40-х, на голові – кокетливий паризький берет. Дівчина сидить на гігантському флаконі №5 L'Eau та вдивляється у снігову кулю. Серед безлічі подарунків вона виявляє своє щасливе число (вгадайте, яке). Подивіться стрічку повністю, аби отримати заряд святкового, безтурботного настрою. І, можливо, навіть почати складати вішлист.



Популярне на VOGUE