Це найкраще, що ви побачите цього ранку: Джеймі Дорнан приймає ванну в кампанії Loewe

Амбасадор Loewe Джеймі Дорнан лежить у ванні на віллі Ле Корбюзьє "Вілла Савойя", пара піднімається від бульбашок, і у повітрі відчувається аромат Loewe Esencia Це нова рекламна кампанія Loewe, яку зняв фотограф Девід Сімс.

Мох, лаванда, ветивер, сандал – ця композиція одразу захоплює. Аромат тримається на шкірі та заповнює простір, захоплюючи владу над нюхом.

Esencia pour Homme Eau de Parfum, Loewe

Ми ще пам'ятаємо весінню кампанію Loewe, де Дорнан в кольоровому светрі та з сумкою Puzzle Fold і в чоботах Campo незворушно сидить у кріслі.

Але новий кампейн неймовірно суголосний з осінню – і просто підбурює набрати ванну. Краща роль другого плану – Софі Вільде.

"Одного разу мій близький друг прийшов до нас на вечерю, і, вже збираючись додому, сказав, що збирається прийняти "оперну ванну". Він запитав, чи я коли-небудь її приймав", — зі сміхом розповідає він в інтерв'ю британському VOGUE. "Ясно, що ні", – тоді спантеличено відповів Дорнан. "Але все виявилось дуже просто: робите піну (я фанат лаванди), приносите колонку та слухаєте оперу. Можливо, візьміть маленьку пляшку червоного вина та миску M&Ms. Я робив це кілька разів. Це поблажливо і смішно, але це я можу дозволити собі тільки на зніманнях, коли діти не можуть увійти і заважати мені".

Популярне на VOGUE