Відео Макса Барських "Буде весна" відкриватиме шоу ансамблю Вірського по всьому світу

Зворушливий трек Макса Барських "Буде весна", написаний на початку війни, для багатьох з нас уже став своєрідним гімном, а кліп з кадрами розбомбленого Маріуполя та сміливих українських військових облетів усі соцмережі й набрав більш як мільйон переглядів на YouTube. Днями стало відомо, що це відео побачить увесь світ: "воєнна колискова" Барських відкриватиме кожне шоу танцювального ансамблю імені П. Вірського, який вирушив у благодійне світове турне.

Пісня "Буде весна" написана в перший тиждень війни та присвячена українцям, які нині боронять свою країну від російських окупантів. "Сьогодні кожен з нас робить усе можливе, щоб урятувати свою країну – те місце, де ми народжені, де ростуть наші діти та поховані наші предки, – каже музикант. – Я пишаюся нашою силою і волею, я нескінченно гордий бути українцем. Сьогодні МИ ВСІ – УКРАЇНА! Ми клітини одного організму, тому кожна втрата б’є просто в серце, кожна перемога дає змогу перевести дух. Ми дуже талановита нація і кожен українець має свою секретну зброю, моя – це музика…". Допомогати своєю творчістю – те, що може робити кожний український музикант, впевнений Барських, який нині перебуває у Львові та виступає перед внутрішньо переміщеними особами, підтримуючи їхній дух.

Ансамбль Вірського виступить у Польщі, Італії, Німеччині, Іспанії, Франції та інших країнах. Прем’єра благодійного шоу Вірського відбулася днями в Кракові в Nowohuckie Centrum Kultury. Під час концертів триватиме збір коштів для підтримки сфери культури й мистецтва в Україні, що постраждала від збройної агресії росії.

Популярне на VOGUE