Режисер Таню Муіньо про зйомки кліпу Кеті Перрі Small Talk

Одеситка Таню Муіньо, постійна режисерка найпопулярніших кліпів MONATIK, зняла відео для Кеті Перрі. Зйомки кліпу на пісню Small Talk відбулися в Лос-Анджелесі. Головні герої відео – собаки, тоді як сама пісня – про колишніх закоханих, які не можуть нормально спілкуватися після розлуки. Про зйомки Таню розповіла Vogue.ua.

"У цей проєкт я потрапила просто: мені запропонували написати трітмент на Small Talk, я зробила сім варіантів, останній затвердили. Кліп знімали в Лос-Анджелесі 2 дні, бюджет був чималий. Я вперше працювала із західною артисткою, і не можу до сих пір повірити, що це Katy Perry. Досвід унікальний у всіх сенсах: там все по-іншому. Великий ланцюжок людей, дуже мало часу на зйомки (12 годин на день). І все відбувається дуже швидко!"

Напередодні прем'єри Кеті Перрі опублікувала на своєму каналі тизер про те, як її команда готувалася до зйомок. "Я хочу зіркових собак!", – каже співачка і просить колег знайти їй посилання на кілька десятків класних собак – таких же зіркових, як Бред Пітт, каже Перрі. "Надихнула на цю історію реальна собака Кеті на ім'я Nugget, – розповідає Таню Муіньо. – Вона і стала нашою головною героїнею. На зйомках у нас було більше 20 собак. Працювати з ними не просто, але з нами була професійна команда кінологів". Сама Кеті Перрі напередодні виходу кліпу інтригувала і періодично публікувала в Instagram свої фото з собаками – і навіть завела сторінку для свого Nugget.

У кліпі Кеті Перрі змінює розкішні вбрання одне за одним. Її стиліст – художниця костюмів Фенікс Меллоу, яка працювала над фільмами "Люди Ікс", "Чорна пантера", серіалом "Дивні дива".

Популярне на VOGUE