Ready in LED: новий проєкт співачки Ольги Дібрової

Ready in LED — запам'ятайте цю назву. Це новий електронний проєкт артистки Ольги Дібрової, яку добре знають ті, хто стежить за українською музикою. Оля Діброва, випускниця Київського інституту музики ім. Глієра, заявила про себе в 2012 році, коли стала солісткою популярної тоді групи Gorchitza. Пізніше був електронний дует DVOE, про який ми не раз писали. В цьому році артистка представляє свій новий проєкт Ready in LED, натхненний 80-ими, диско-музикою і сінтвейвом. Загадкова на перший погляд назва легко розшифровується: Ready in LED — перифраз з "Lady in Red", відомої пісні Кріса де Бурга.

image

Перший сингл Ready in LED — танцювальний трек "Unreal I The Movie", на який Ольга разом з командою зняли психоделічне семихвилинне відео. Режисером став відомий кліпмейкер Mitti Misura — автор більшості знакових відео в кар'єрі Івана Дорна і кількох останніх кліпів The Hardkiss.

Сюжет мініфільму побудований навколо вигаданої лабораторії "Capsule". Творець лабораторії (його грає директор клубу Closer Сергій Яценко) допомагає людям розкрити вищий потенціал у сновидіннях. Головна героїня у виконанні самої Олі занурюється в кілька різних інсталяцій-видінь, де попутно розкриває здібності до танців, співу, гри на піаніно і, нарешті, знаходить своє покликання.

Над образом Дібрової в кліпі працювала київська стилістка Ліза Джі. Він натхненний вісімдесятими і, зокрема, образом Майкла Джексона з кліпу "Thriller" (знятим у 1982 році): у відео Діброва з'являється в комбінезоні з екошкіри і плащі з латексу та прикрасах SOVA jewelry. Перший альбом Ready in LED — Unreal EP слухайте нижче:

Популярне на VOGUE