Нове ім’я: АСАФАТОV і його дебютний кліп "Море"

АСАФАТОV — український музикант, характерний хрипкий тембр якого вам напевне знайомий. Сергій Асафатов (справжнє ім’я артиста) — учасник десятого сезону шоу "Голос країни", що дійшов до суперфіналу в команді Дмитра Монатика. Після успіху в шоу артист почав сольну кар’єру і випустив дебютний кліп на пісню "Море". Над композицією працював один з найвідоміших продюсерів країни Віталій Телезін, який робив записи для гуртів "Океан Ельзи", "Ляпис Трубецкой", "Друга Ріка".

Пісню "Море" написано під час подорожі до Гданська, а знімали кліп на злітно-посадковій смузі аеропорту "Бориспіль". Зрежисував кліп Віктор Скуратовський, відомий передусім завдяки співпраці з групою "Друга Ріка". Спеціально для відео Асафатову довелося навчитися їздити на спортивному мотоциклі.


АСАФАТОV
АСАФАТОV

34-річний АСАФАТОV — досвідчений музикант. Сергій кілька років був лідером і гітаристом колективу "Jazzforacat", для якого складав всі композиції. Він грає на багатьох музичних інструментах. Нині артист працює над дебютним альбомом, для якого вже записано близько 40 демо.

Популярне на VOGUE