KOLA та Даніель Скрипник зробили проєкт на підтримку ЗСУ

Український художник Даніель Скрипник створив три зворушливі картини у співпраці з KOLA. Одна з робіт стала обкладинкою нової пісні співачки.

KOLA та Даніель Скрипник

В усіх картинах Даніеля є соняшник у різних інтерпретаціях. Нові роботи не стали винятком — у кожній з них квітка відіграє свою роль і є символом нинішньої війни та пам’яті українських героїв, починаючи з 2014 року.

Даніель Скрипник і KOLA

Робота, що стала обкладинкою пісні "Голос", передає образ боротьби на інформаційному полі. На ній Настя (справжнє ім’я співачки KOLA) зображена зі смартфоном, який у нинішні часи є окремою зброєю проти агресора. Адже поширення правдивої інформації на весь світ через соцмережі відіграло велику роль у цій війні. Також це спосіб для отримання чи надання допомоги, проведення зборів на підтримку ЗСУ й постраждалих регіонів, це можливість морально бути українцям разом, байдуже, в якому куточку світу вони перебувають.

KOLA та Даніель Скрипник

Картини Даніеля щоразу пронизують серце своєю щирістю та точністю передання справжнього життя через мистецтво. Його роботи мають своїх шанувальників у всьому світі, серед них такі відомі зірки, як Брітні Спірс, Біллі Айліш, Imagine Dragons. Відома всім українцям заставка Єдиного Марафону із соняшниками — також робота Даніеля.

Перша колаборація Даніеля Скрипника з KOLA — внесок художника й співачки у розвиток української культури та її популяризацію у світі. Всі три картини Даніеля Скрипника незабаром буде розіграно на аукціоні, а вторговані кошти — передано на допомогу ЗСУ.

Популярне на VOGUE