Джамала представила кліп на пісню Solo

22 травня відбулася прем'єра відеокліпу Джамали на композицію Solo.

image

Режисером відео стала Анна Бурячкова, яка раніше працювала над відеокліпом Джамали The Great Pretender і відома своїми роботами для "Океану Ельзи", Pianoбой, "Другої ріки". Зйомки проходили в особняку графині Уварової в Києві.

"Мені хотілося у цьому відео показати Джамалу справжньою, такою, якою вона є, – прекрасною і дивовижною, сфокусуватися тільки на ній і відкрити її внутрішній світ. Простір, де відбувається дія кліпу, символізує кришталеві замки, які ми будуємо, щоб відмежуватися від світу. Нам здається, що за їхніми стінами ми можемо бути собою і не боятися оцінок і реакцій інших людей. Ось тільки замки ці тендітні і прозорі", – каже Анна Бурячкова.

"Ідея відео дуже співзвучна з темами, які я порушую у своїх піснях. Прозорий куб як символ кришталевого замку, в якому ми ховаємося від реальності і інших людей... Внутрішній пошук героїні, виражений у трьох різних образах", – ділиться Джамала.

Співачка розповіла, що зйомки відео були складними, оскільки їй доводилося більшу частину часу перебувати в закритому скляному кубі, де було задушливо і спекотно: "Разом з тим потрібно було співати і танцювати в досить непростій сукні і з дуже важкими прикрасами". Цікаво, що в цьому відео немає постановника. Всі танці співачки –імпровізація на знімальному майданчику.

Реліз синглу Solo відбувся в лютому, а в квітні пісня увійшла в першу десятку відразу двох британських чартів – Upfront Club TOP 30 та Commercial Pop TOP 30.

Популярне на VOGUE