Наталі Портман в рекламній кампанії Diorskin Forever Undercover

Героїнею ролика, присвяченого новому тонального крему Diorskin Forever Undercover, стала улюблениця Будинку Dior і вірна муза Наталі Портман. У вбраннях, створених Марією Грацією К'юрі, актриса демонструє бездоганну шкіру. А в перервах між дублями її макіяж підправляє арт-директор Пітер Філіпс, який і створив новий Diorskin.

imageНаталі Портман і Пітер Філіпс

Новий рідкий тональний крем Diorskin Forever Undercover з легкою текстурою коригує і одночасно вирівнює поверхню шкіри. Арт-директор Dior з макіяжу стверджує, що новинка є справжнім шедевром декоративної косметики: "Надзвичайно рідкий крем з високою концентрацією пігментів ретельно коригує дрібні дефекти і недосконалість шкіри. Його головна особливість полягає в тому, що він не помітний і не відчувається на шкірі. Крем забезпечує свіже і матове покриття, на яке немає необхідності наносити пудру".

Двадцять шість відтінків тонального крему, створеного на водній основі, ідеально зливаються зі шкірою, не створюючи ефекту маски. Продукт наноситься одним шаром за кілька секунд, а тримається протягом двадцяти чотирьох годин. Такого результату вдалося досягти завдяки формулі з двома полімерами, які зменшують вплив на шкіру високих температур і підвищеної вологості. В цьому році засіб виходить обмеженою серією в футлярі зі шкіри з візерунком Сannage.

Наталі Портман для Diorskin Forever Undercover

Читайте також:

С глаз долой: консилеры, которые спрячут следы бессонной ночи​

Немного солнца: бьюти-средства, которые создают настроение​

Популярне на VOGUE